Je mooiste huid ooit door een goede hormoonbalans

Weet je dat je hormoonhuishouding invloed heeft op je huid? Om je huid te beschermen en te koesteren, is het cruciaal om niet alleen de symptomen aan te pakken, maar ook te luisteren naar de verhalen die je hormonen vertellen en te streven naar een innerlijke harmonie. Lees snel verder om te zien wat jij kan doen om je hormonen in balans te krijgen en zo jouw mooiste huid ooit te krijgen!

Welk effect hebben hormonen op jouw lichaam?

Hormonen zijn de stille dirigenten van ons lichaam, die onzichtbaar maar onmiskenbaar het tempo en de harmonie van onze biologische processen bepalen. Hormonen hebben de leiding over een breed scala aan functies, inclusief onze stofwisseling en energiehuishouding, maar ook onze stemming en ook zeker je huid. Wanneer er een disbalans in je hormoonhuishouding ontstaat, door bijvoorbeeld suikers en ongezonde vetten, kan je last krijgen van huidproblemen. Denk aan droge of juist vettige huid, vroegtijdige huidveroudering of zelfs acne.

Lois Lee 3 stappen systeem

1. Skincare zonder Meuk

Bij Loïs Lee geloven we dat er geen ‘quick fix’ voor de huid bestaat. Een gezonde en mooie huid krijg je door consistent, liefdevol onderhoud en een diepgaande zorg voor je gehele welzijn. Onze producten zijn vrij van hormoonverstorende stoffen en gevuld met enkel pure, krachtige ingrediënten die je huid echt voeden.

2. Juiste voeding voor jouw huid

Maar er zijn gelukkig ook onwijs veel voedingsopties die boordevol zitten met vezels, heilzame vetten, antioxidanten en essentiële voedingsstoffen de benodigde ondersteuning aan je lichaam om je hormonale balans te herstellen.

Zeg ‘nee’ tegen geraffineerde suikers
De schommelingen in je insulineniveau door het eten van geraffineerde suikers kunnen je hormonale harmonie uit de toon laten schieten. Geef de voorkeur aan natuurlijke zoetmakers om je lichaam en huid in het gareel te houden.

Blijf Gehydrateerd
Hydratatie is een andere sleutel tot een sprankelende huid. Water draagt bij aan de elasticiteit en hydratatie van de huid, en het ondersteunt de ontgifting via de nieren, wat helpt om je huid helder en puur te houden. Drink dus voldoende water voor die innerlijke glow. Tip: drink elke dag ook een glas water met Keltisch Zeezout, dit zit namelijk boordevol mineralen

Omega-3
Voed je huid van binnenuit met omega-3 vetzuren uit natuurlijke bronnen, denk hierbij aan noten, zaden, vette vis en avocado’s. Omega-3 heeft een ontstekingsremmende functie en kan dus goed helpen bij acne of eczeem. Ons eigen GLOmega-3 supplement draagt hier dus ook aan bij.

Een stralende huid met volwaardige voeding
Integreer ruimschoots fruit, groenten, volkorenproducten en proteïnen van topkwaliteit in je voedingspatroon. Deze waardevolle voedingsmiddelen zijn de sleutel tot een soepel werkend hormoonsysteem.

3. Het effect van stress

Bij Loïs Lee begrijpen we dat de sleutel tot een stralende huid begint bij harmonie in ons lichaam. We kijken verder dan alleen de oppervlakte, en richten ons onder andere ook op stressmanagement. Heb je bijvoorbeeld veel last van stress? Dan is de kans groot dat je dit ook terug ziet aan je huid, je kan dan opeens veel meer last hebben van onzuiverheden.

Zorg voor voldoende slaap en implementeer stressverlagende technieken zoals meditatie, yoga, diepe ademhalingsoefeningen of een lekkere gezichtsmassage met een van onze tools.

4. De Hormoon Balans Box

Ontdek de kracht van voeding afgestemd op je hormonen met de Hormoon Balans box van Loïs Lee! Deze zorgvuldig samengestelde sapjesbox bevat 24 rijke groentesappen en 4 krachtige shotjes, speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeftes van jouw vrouwelijke hormoonhuishouding. De sappen zijn 100% biologisch, slowjuiced en bevatten minimaal 300 gram groente per sap – sommige zelfs 400 gram!

Veel vrouwen zijn zich er niet van bewust dat hun hormonen verschillende behoeftes hebben in elke fase. Door hier rekening mee te houden, kan je je lichaam en hormonen – en dus ook je huid – ondersteunen om optimaal te functioneren. De Hormoon Balans Box is gecreëerd met sappen die de essentiële voedingsstoffen, mineralen en vitamines bevatten die je hormonen nodig hebben gedurende de verschillende fasen van je menstruatiecyclus.

Heb je nog een vraag of twijfel je ergens over?

Misschien heb je nog een vraag over onze producten of jouw huid. Stuur gerust een berichtje naar support@loislee.nl. We helpen je graag verder zodat jij ook die mooie, stralende huid krijgt die je graag wilt. We geven je vrijblijvend advies, natuurlijk wel met een tikkeltje eigenzinnigheid ;-)

Heb een fijne dag!